Butterfly Hostess & BTL

Butterfly Hostess & BTL
February 19, 2016 No Comments Uncategorized admin

Agentie hostess si campanii BTL

Butterfly Hostess & BTL este o agentie de hostess care si-a inceput acitivitatea in 2008. Cu peste 240 proiecte realizate la nivel national, o baza de date de peste 2000 de persoane (hostesse, promoteri, modele, supervizori, animatoare), Butterfly Hostess este una dintre cele mai mari si serioase agentii de profil din Romania.

Asiguram costumatie hostesselor, training. Fetele din baza noastra de date sunt majoritatea studente, sau absolvente de studii superioare, cunosc cel putin o limba straina, sunt sociabile, comunicative, amabile, iar prezenta acestora la evenimentele dumneavoastra aduce cu siguranta un surplus de imagine si profesionalism.

Baza noastra de cuprinde hostesse, modele, promoteri din urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov (pot asigura servicii hostess in Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni, Cheile Gradistei etc), Ploiesti, Constanta, Sibiu, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Oradea, Galati, Satu Mare, Targu Mures, Sighisoara, Baia Mare, Bacau, Craova etc.

Butterfly Hostess & BTL oferta gazde la evenimentele dvs, hostess evenimente in toata tara, hostess conferinte, este o agentie de hostess cu sediul social in Brasov, dar care isi desfasoara activitatea la nivel national.

Butterfly Hostess & BTL realizeaza campanii BTL pe toata suprafata Romaniei.

Puteti accesa pentru mai multe detalii si portofoliu: www.agentiehostess.ro

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *