Addiction Agentie organizare evenimente

Addiction Agentie organizare evenimente
February 19, 2016 No Comments Uncategorized admin

Organizare evenimente corporate de la A la Z

Addiction Agentie Organizare Evenimente corporate sau private. Organizare petreceri de firma, petreceri final de an. Locatii se aleg de catre client. Asiguram acest servicii la nivel national. In portofoliul nostru avem petreceri corporate desfasurate in Poiana Brasov, Sinaia, Predeal sau Covasna.

Agentia Addiction Organizari Evenimente este solutia ta pentru organizarea evenimentului dorit!

Agentia noastra ofera consultanta si planificare evenimente unice. Evenimente Brasov, Bucuresti, Sibiu, Cheile Gradistei – Fundata.

Planificam evenimentul pana la cel mai mic detaliu, persoanele din agentie sunt persoane perfectioniste, care cauta originalitatea in fiecare eveniment. Organizam si planificam evenimente corporate, petreceri de firma, nunti, botezuri sau baluri.

Punem la dispozitie servicii complete pentru evenimente, de la gasire locatie si design, decoratiuni conform tematicii alese, aranjamente florale, lumini, scena, dj, mc, artisti, servicii foto-video, candy bar sau fruit bar, artificii, hostesse etc.

Ne caracterizam prin flexibilitate fata de dorintele si bugetul clientului, seriozitate – cu care tratam fiecare eveniment in parte, implicare, profesionalism si dorinta de a organiza evenimente unice, frumoase, eleganta, de neuitat.

Organizam evenimente corporate, campanii BTL, seminarii, conferinte, congrese, targuri si expozitii, programe de Team Building, petreceri private sau de firma, cocktailuri, nunti, aniversari, botezuri etc. Suntem deschisi pentru colaborari, atenti la dorintele clientului, telul nostru fiind un eveniment de succes si un client extrem de multumit care reprezinta pentru tot imaginea agentiei noastre de organizare evenimente.

 

 

 

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *