Despre

Despre
admin

Despre Addictra – Addiction Studio – Agentie Publicitate – Evenimente

Agentie full service – Agentie de hostess – Evenimente de la A la Z

Compania Addictra este compusa din agentie de publicitate Addictra, agentia de evenimente Addiction Studio şi agentia de hostess şi modele Butterfly Hostess. Prin serviciile oferite de aceste 3 sub-diviziuni ale companiei, reusim să oferim servicii complete de publicitate clientilor nostrii şi să realizam cele mai de succes evenimente şi campanii de publicitate.

Suntem o echipa tanara caracterizata pe scurt prin: intiativa, responsabilitate, amabilitate, punctualitate, creativitate, promptitudine. Suntem competitivi, inovativi şi dorim ca servciile noastre de cea mai buna calitate să multumesca şi cei mai exigenti clienti. Calitatea serviciilor oferite de noi reprezinta totodata şi imaginea Addictra.

Prin comunicare permanenta cu clientii nostrii ne propunem fidelizarea acestora prin intelegerea nevoilor acestora, flexibilitate, adaptarea in functie de cerinte şi transpunerea ideilor in practica cu succes la cel mai bun raport calitate-pret.

Ne defineste profesionalismul şi atentia cu care ducem proiectele la bun sfarsit şi credem cu tarie ca perfectiunea sta in detalii. Va invitam să ne contactati pentru a ne cunoaste!

Oferim servicii de publicitate la nivel national, consultanta, campanii btl, evenimente corporative, targuri, expozitii, nunti.

Avem sediul social in inima tarii (Brasov) dar ne desfasuram activitatea pe toata suprafata tarii. Oferim servicii de publicitate si la evenimente incepand de la personalizari textile si produse pana la servicii hostess/promoting, prezentari de moda, filmari, pachete foto, dj, mc, artisti, locatii etc.

Despre agentia de hostess:  Agentia de casting Butterfly Hostess este brand al Addictra SRL, activand inca din anul 2008 pe piata de profil. Prin baza de date formata de-a lungul anilor (peste 2000 de persoane in toata tara) putem participa si sustine evenimente de anvergura.

De asemenea, oferim web design site-uri de prezentare la cele mai accesibile preturi cu SEO standard inclus. Pentru oferta de pret, va rog contactati-ne. Preturile pentru web design site de prezentare pornesc de la 99euro.

Asteptam sa ne contactati pentru intrebari, informatii, cereri oferta.