Servicii

Servicii
admin

 

Servicii:branding si webdesign 5300pe 125

Ce e nou:  Oferta speciala: realizare site prezentare in WP+ SEO basic, 5 pagini (structura asemanatoare site-ului www.addictra.ro) : 99euro+TVA!!!!!!!

AGENTIE DE PUBLICITATE – Pentru noi nu exista contract mare sau contract mic, nu exista proiect important sau proiect mai putin important, tratam fiecare proiect cu maxima implicare si seriozitate. Am castigat increderea clientilor nostrii astfel incat cei vechi apeleaza de fiecare data la serviciile noastre si ne recomanda partenerilor. 

ORGANIZARE EVENIMENTE – Organizam evenimente corporate, petreceri de firma, petreceri final de an, conferinte in Brasov, Poiana Brasov, Bucuresti, Sinaia, Sibiu. Locatiile se aleg de catre client, bugetele sunt flexibile.

AGENTIE HOSTESS SI MODELE – Agentia noastra de hostess este pe piata inca din anul 2008, avand in baza de date peste 1500 de persoane. Asiguram servicii hostess si promoteri la nivel national la preturi competitive.

WEB DESIGN SI BRANDING – Realizare site wordpress incepand de la 99euro. Logo incepand de la 19 euro. Ne adaptam cerintelor clientului si transpunem ideile in practica la cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile oferite de noi:

– pr, consultanta, lansari, marketing online

– organizari evenimente

– hostesse targuri, conferinte, petreceri, inaugurari, evenimente corporate

– costumatii personalizate

– modele sedinte foto si prezentari de moda

– promoteri si organizare campanii btl; promovare outdoor

– servicii foto-video

– Dj, Mc

– animatoare disco

– personalizari textile (prin transfer termic sau broderie), personalizari produse (cani, insigne, brichete etc)

– printuri de mari dimensiuni

– team-bulding, corporate parties

Compania Addictra oferta servicii complete la evenimente.