Portofoliu

Portofoliu
admin

Portofoliu agentie.

Portofoliul de clienti Addictra este vast si este format atat din companii foarte mari cat si din companii la inceput de drum. Din motive etice si de marketing, vom pastra insa confidentialitatea. Detinem in portofoliul peste 130 de clienti, cu multi dintre acestia fiind la a 2-a, 3-a, 4-a colaborare.

Ne-am dezvoltat si dezvoltam portofoliul de clienti datorita profesionalismului, dedicarii totale in cadrul fiecarui proiect, promptitudinii, amabilitatii si seriozitatii cu care ne tratam clientii, colaboratorii si partenerii.

Pentru noi nu exista contract mare sau contract mic, nu exista proiect important sau proiect mai putin important, tratam fiecare proiect cu maxima implicare si seriozitate. Am castigat increderea clientilor nostrii astfel incat cei vechi apeleaza de fiecare data la serviciile noastre si ne recomanda partenerilor. Compania noastra s-a impus pe piata agentiilor de publicitate si evenimente, pe piata agentiilor de hostess prin brandul Butterfly Hostess, datorita serviciilor de calitate oferite la cel mai bun raport calitate-pret.