Branding si web design

Branding si web design
February 20, 2016 No Comments Uncategorized admin

Servicii branding si web design basic.

Oferta speciala: realizare site prezentare in WP+ SEO basic, 5 pagini (structura asemanatoare site-ului www.addictra.ro) : 99euro+TVA!!!!! Cel mai mic pret pentru web design.

Branding si web design – deoarece stim ca este greu la infiintarea unei firme si sunt multe aspecte care trebuiesc realizate, venim in intampinarea noilor firme infiintate care au nevoie de identitate vizuala cu pachete speciale. Suntem flexibili in functie de bugetul clientului.

Identitatea vizuala este un element cheie la inceput de drum in afacerea dumnevoastra. Identitatea vizuala defineste imaginea unei companii, reprezentand un mod de comunicare cu potentialii clienti. Pornind de la logo, carti de vizita, mape de prezentare si pana la web design, identitatea companiei dumneavoastra este cheia spre succes.

Pretul pentru design logo porneste de la 19euro+TVA si include 5 modele diferite realizate special dintre care puteti alege logo-ul final.

Web design – site de prezentare companie – este un mijloc esential de promovare. Trebuie sa existi nu numai in plan real, este important sa fii prezent si in mediul virtual. Crearea site-ului de prezentare poate parea ceva scump daca studiati ofertele de pe piata, asadar am pregatit un pachet basic incepand de la 99euro+TVA pentru clientii nostrii. Site-ul pe care va aflati in acest moment este creat de noi si reprezinta un model oferit catre clienti pentru a prezenta ce putem oferi in acest buget de 99-150euro+TVA. Am studiat piata, iar preturile pentru astfel de site pornesc de undeva de la 300-400euro si multe nu includ deloc SEO in acest buget. Noi realizam si SEO, deoarece este foarte importanta indexarea in google – degeaba avem site frumos daca nu poate fi gasit.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Sediul nostru social se afla in Brasov, dar putem realiza aceste servicii la nivel national. Avem clienti din toate orasele mari ale tarii.

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *